Digitaal informatiebeheer met VisieDosis

VisieDoc is een (inter)nationaal bedrijf en ontwikkelt al haar oplossingen zelf, op basis van de nieuwste technieken. Of het nu gaat om zaakdossiers, patiëntendossiers, dossiers voor advocatuur, personeelsdossiers of leerlingendossiers er is altijd een passende oplossing. Wij bieden een volledige applicatie aan voor geautomatiseerde opslag van documenten. Tevens is het handmatig registreren van dossiers en documenten in deze applciatie mogelijk.

Het zoeken naar documenten, digitaal of fysiek, frustreert medewerkers. Het digitale zaak- en documentbeheersysteem VisieDosis is hiervoor de oplossing. Hiermee registreert u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze uw documenten en dossiers in een handomdraai. Ook het scannen en opslaan van documenten is op een slimme wijze geïntegreerd. Uw dossiers zijn zo altijd actueel en volledig. Met dit gebruiksgemak en deze effectiviteit dragen wij eraan bij dat uw medewerkers en klanten een optimale service ervaren.

VisieDosis is een state-of-the-art documentmanagementsysteem waarmee u al uw werkprocessen integreert in één gebruiksvriendelijke applicatie