Digitaal informatiebeheer met VisieDosis

VisieDoc is een (inter)nationaal bedrijf en ontwikkelt al haar oplossingen zelf, op basis van de nieuwste technieken. Of het nu gaat om zaakdossiers, patiëntendossiers, dossiers voor advocatuur, personeelsdossiers of leerlingendossiers er is altijd een passende oplossing.

Veel organisaties registeren hun post en documenten in een Excelbestand of een verouderd documentmanagementsysteem. Het zoeken naar documenten, digitaal of fysiek, frustreert medewerkers. Het digitale zaak- en documentbeheersysteem VisieDosis is hiervoor de oplossing. Hiermee registreert u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze uw documenten en dossiers in een handomdraai. Ook het scannen en opslaan van documenten is op een slimme wijze geïntegreerd. Uw dossiers zijn zo altijd actueel en volledig. Met dit gebruiksgemak en deze effectiviteit dragen wij eraan bij dat uw medewerkers en klanten een optimale service ervaren.

VisieDosis is een state-of-the-art documentmanagementsysteem waarmee u al uw werkprocessen integreert in één gebruiksvriendelijke applicatie