Detachering, inhuur van informatieprofessionals.

VisieDoc is gespecialiseerd op het gebied van informatiebeheer.

Wij ondersteunen veel uiteenlopende opdrachtgevers op diverse niveaus voor het beheren van informatie.

Onze professionals onderscheiden zich in de markt op het gebied van kennis en inzetbaarheid. Door de onderlinge samenwerking vindt er veel kennis uitwisseling plaats, hiervan profiteert u mee als opdrachtgever omdat deze kennis ook direct binnen uw organisatie wordt gebracht en gedeeld. Voor alle denkbare functies binnen het vakgebied informatiebeheer kunt u bij ons terecht voor tijdelijke ondersteuning en advies. Onze professionals staan direct voor u klaar om u te ondersteunen en/of te adviseren op het gebied van informatieveiligheid.

Wij werken met een tevredenheidsgarantie, dat betekent dat wij pas tevreden zijn over de uitvoering van de opdracht als u dat ook bent. Voor aanvang spreken we helder het doel en resultaat af, zodat we dit gedurende de uitvoering kunnen monitoren en achteraf kunnen evalueren.

Heeft u behoefte aan ondersteuning, van ondersteuning bij archiefbewerking tot recordmanagers en adviseurs, dan kunt u direct contact met ons opnemen middels het contactformulier of telefonisch op: 06- 36197974

Vakkundige professionals met ruime ervaring op het gebied van documentaire informatievoorziening